Suosittu Yellow Belt -koulutus nyt myös verkkokurssina

"Jos sinulta liikenee noin kaksi päivää aikaa tämän kurssin suorittamiseen, takaan että sinulle herää uusia ajatuksia työsi ja työympäristösi kehittämiseen. Mielenkiintoisen teorian lisäksi kurssi sisältää paljon käytännön esimerkkejä ja harjoituksia." - Jukka Saikkonen

Kurssilla on nyt jo mukana yli 600 henkilöä

Lähde mukaan tästä!

Kussin hinta on 299€ (sis. alv 24%).

 

 Jos haluat tarjouksen kurssista useammalle henkilölle, niin laita minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]

 

Alla muutamia hintaesimerkkejä:

 

5 henkilöä: 645€ + alv 24%

10 henkilöä: 1090€ + alv 24%

30 henkilöä: 2670€ + alv 24%

100 henkilöä: 7900€ + alv

Anita Juho

"Kiitos hyvästä kurssista! Se oli silmiä avaava ja todella käytännönläheinen. Olen varma, että jokainen kurssin suorittanut saa halutessaan kurssista työkaluja oman työn/organisaation kehittämiseen. Sain kurssin myötä myös vahvistuksen sille, että tavoitteenani on saavuttaa myöhemmin Black Belt-taso, sillä olen vaikuttunut ja vakuuttunut menetelmästä." 

Kirsi Luoto

"Suuret kiitokset erittäin antoisasta koulutuksesta. Koulutuksesi on selkeä ja esimerkit ihanan konkreettisia. Sain paljon ajateltavaa. Vaikka olen tehnyt leania käytännössä koulutuksesi antoi uusia ideoita käytäntöön kokeiltavaksi. Lupauksesi vuoden oikeudesta materiaaliin on todella hyvä. Uskon että palaan siihen jatkossa." 

Minna Rintamäki

"Erittäin selkeästi esitetty ja selkeät yksinkertaiset diat, looginen eteneminen, rauhallinen puhetapa, hyviä esimerkkejä (aina selventävät asiaa). Sain itselleni monia ideoita miten voin näitä asioita omassa työssäni hyödyntää. Erittäin hyvä kokonaisuus. KIITOS!" 

Kouluttaja

Jukka Saikkonen

DI, Yrittäjä, Lean Six Sigma Black Belt

"Yellow Belt -kurssi on ollut live-koulutuksistani ehdottomasti suosituin. Kurssille osallistuneet ovat arvostaneet etenkin käytännön harjoituksia sekä koulutuspäivien aikana käytyjä keskusteluja. Vuorovaikutuksen kautta on syntynyt paljon oivalluksia sekä oppimista.

Mietin pitkään, että saanko mitenkään luotua samanlaisia oppimisen mahdollisuuksia verkkokurssin välityksellä. 

Sitten ymmärsin, ettei verkkokurssin tarvitsekaan vastata täysin samaan tarpeeseen kuin live-koulutuksen. Osa meistä haluaakin opiskella nimenomaan omassa rauhassa ja täysin omassa tahdissa.

Jos sinä kuulut tuohon joukkoon, niin tämä kurssi sopii sinulle erittäin hyvin. 

Tärkeintä missä tahansa koulutuksessa on kuitenkin se, että kuulijalle herää uusia ajatuksia. Ja niitä ajatuksia pystyy totisesti herättelemään myös verkon välityksellä. 

Tervetuloa mukaan!" 

Yellow Belt -koulutus tarjoaa sinulle kattavat perustiedot Lean Six Sigmasta

 

Lean Six Sigma on sekä prosessien että ihmisten jatkuvaan kehittämiseen tähtäävä filosofia. 

Tämän kurssin käyminen auttaa sinua ymmärtämään mihin asioihin kehitystoimet kannattaa kohdistaa sekä miksi kehittäminen kannattaa tehdä aina dataan perustuen. 

Opit myös tärkeimmät työkalut, joiden avulla teoria saadaan vietyä käytäntöön.

Koulutuksen käytyäsi voit toimia projektin vetäjänä lyhyissä parannushankkeissa tai osallistua asiantuntijana laajempiin Black Belt tai Green Belt -projekteihin. Lean Six Sigman periaatteita voit lisäksi hyödyntää myös omassa päivittäisessä tekemisessä.

Mitään esitietoja sinulta ei tämän kurssin suorittamiseksi vaadita. Kurssi lähtee liikkeelle aivan perusasioista.

Kurssin sisältö harjoituksineen vastaa kahden päivän live-koulutusta

Lähiopetuksena toteutettavan ja kaikille avoimen kurssin hinta on 750€ + alv / henkilö. Saat nyt siis vastaavan kurssin vain murto-osalla tuosta hinnasta. 

Mitä kurssi sisältää?

Koulutus koostuu yhteensä kuudestatoista osiosta, joista jokaista seuraa käytännön harjoitus. Pääset siis heti pohtimaan miten Lean Six Sigman periaatteita voisi hyödyntää omassa ympäristössäsi. 

Koulutuksen sisältö: 

 • Mitä on Lean Six Sigma?
 • Asiakasarvo ja sen määrittely
 • Hukkatoiminnot
 • Vaihtelun ja virtauksen merkitykset
 • Prosesseihin liittyvät luonnon lait
 • Juurisyiden selvittäminen ja analysointi
 • DMAIC-parannusprojektimalli vaihe vaiheelta

Koulutuksen ja koulutusmateriaalin kielenä on suomi. 

Yellow Belt -kurssi sisältää myös lyhyemmän White Belt tason kurssin.

 

Kurssitodistus

Halutessasi saat kurssin suorittamisesta nimelläsi varustetun ja allekirjoitetun todistuksen. 

Saat todistuksen sähköpostitse, kun olet suorittanut kurssin kaikki osiot.

100% Tyytyväisyystakuu

Saat kurssille 14 päivän ajaksi täyden tyytyväisyystakuun. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen kurssin antiin, niin ilmoitat vain minulle. Palautan tässä tapauksessa rahasi takaisin. 

Ja kyllä, palautan siis todellakin jokaisen sentin. En missään nimessä halua, että käytät rahojasi kurssiin, josta et kokisi hyötyväsi. 

Voit siis lähteä mukaan ilman mitään riskiä.

Lähde nyt mukaan!

 

Miten kurssille ilmoittautuminen toimii?

Kun olet ilmoittautunut kurssille, saat välittömästi sähköpostiisi henkilökohtaisen linkin, jonka kautta pääset kirjautumaan kurssialustalle. 

Kirjautumislinkki on voimassa 12 kuukauden ajan, eli voit suorittaa kurssin sinulle parhaiten sopivana ajankohtana. 

Maksun voit suorittaa pankki- tai luottokortilla.

Jos haluat maksaa laskulla, niin laita minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Saat paluupostissa laskun sekä kirjautumislinkin kurssille. 

Jos haluat ilmoittaa kurssille kerralla usemman kuin yhden henkilön, niin lähetä minulle osallistujien nimet ja sähköpostiosoitteet sekä yrityksen tapauksessa laskutustiedot.

 

Lisää asiakaspalautteita

"Kiitos hyvästä kurssista, oli oikein valaiseva ja hyvin rakennettu kurssi, vaikka tuttua aihetta itselleni oli suurelta osin. Varsin positiivinen kokemus ja parempi kuin mitä odotinkin, sekä tuli oikeastikin opittua jotain uutta.” 

”Mielestäni sisältö oli rakennettu loogiseksi. Etenemisen tahti oli sopiva. Sinulla valmentajana oli puheessasi todella hyvä rytmi, sinua oli helppo kuunnella ja seurata. Mikään ei ärsyttänyt ja SE ON todella paljon se :-) Kurssi eteni sopivissa palasissa, sen pystyi suorittamaan pienemmissä osissa tai useamman kerralla. Olet hyvä verkkovalmentaja. Et takellellut missään, etkä selitellyt ja koko ajan oltiin aiheessa. Olin positiivisesti yllättynyt ja voin suositella muille.”

”Selkeä rakenne, erinomaiset esimerkit ja toimivat harjoitukset. Hyödyllinen, antoi käytännöllisiä työkaluja monenlaiseen kehitystyöhön.”

 

”Oli hyvin napakka ja selkeä esitys Leanista. Esimerkit olivat oivallisia, arkipäivään liittyviä. Harjoitukset olivat ajatuksia herättävä.”

”Selkeä, sopivasti infoa, laittoi miettimään omia kokemuksia uudessa valossa, jaksoi käydä läpi ilman, että mielenkiinto herpaantui.”

”Vaikka moni asia oli osittain tuttu, niin kurssi paketoi asiat loogiseksi kokonaisuudeksi ja toi uusia ajatuksia, miten soveltaa näitä periaatteita ja työkaluja käytännössä.”

"Käsitteet monesta eri Lean osiosta tulivat itselleni hyvin selviksi. Uusia ideoita työni tekemiseen tuli enemmän kuin osasin odottaa.” 

”Olen käynyt työnantajan puolesta useamman Lean henkisen päivän, mutta tämän kävin mielenkiinnosta siviilinä kaverin innostamana.

Oli todella silmiä avaava ja näen tämän aiheen nyt uusin silmin.”

”Aiheet oli käytännönläheisesti esitetty, ja niitä oli helppo miettiä ja soveltaa suoraan omaan työhön.”

 

”Selkeä ja hyvin jäsennetty kokonaisuus, rauhallinen mutta kuitenkin napakka eteneminen.”

”Kouluttaja oli asiantunteva ja hän esitti asiat selkeästi. Kurssilla kerrottiin hyvin Leanin perusasiat ja esimerkit avasivat teoriaa erinomaisesti.”

”Selkeitä kokonaisuuksia hyvin tiivistettynä pakettina ja esimerkit elävästä elämästä. Pisti ajattelemaan omaa toimintaa laajemminkin kuin vain työn näkökulmasta.”

KURSSIN HINTA

299€

 • 100% tyytyväisyystakuu
 • Suorita seuraavan 12 kuukauden aikana
 • Saat takuuvarmasti uusia ideoita työympäristösi kehittämiseen
 • Kurssin suoritettuasi saat myös kurssitodistuksen
Lähde nyt mukaan!
 
Jos haluat tarjouksen kurssista useammalle henkilölle, niin laita sähköpostia osoitteeseen jukka.saikkonen (at) leanvalmennus.fi.

Kurkista kurssin sisälle

 

 

Kurssi koostuu siis yhteensä kuudestatoista osiosta. Jokaiseen osioon liittyy noin 15 minuutin videoalustus ja alustuksen aiheeseen liittyvä käytännön harjoitus. 

Voit suorittaa kurssin joko täysin itsenäisesti tai yhdessä esimerkiksi kollegan/tiimin kanssa. Materiaalit ovat käytettävissäsi 12 kuukauden ajan, joten voit suorittaa kurssin sinulle sopivana ajankohtana.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, niin voit laittaa viestiä osoitteeseen [email protected] 

Voit myös soittaa minulle numeroon 040-7034740.

Selkeä perustason kurssi

Sopii sinulle, jos olet ottamassa ensiaskelia Lean Six Sigman maailmaan.

Edullinen hinta

Saat verkkokurssin murto-osalla vastaavan livekoulutuksen hinnasta.

Täysi tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen kurssin sisältöön, niin saat rahasi takaisin.

Lähde mukaan tästä!